Dukkehilsen fra Kirsten Kappel

Fotos: Kirsten Kappel © Tekst Kirsten Kappel og Lise Brastrup clasen ©

 Hermed præsenterer vi flere dukker fra Kirsten Kappels samling, og vi takker samtidig Kirsten for at få lov til at kigge med: 

Den yndige dukkepige her er en Armand Marseille. Hun er 28 cm høj og mærket med AM Germany 485 og 410 – se nærbillede af mærket). Efter formnummeret kan hun beskrives som karakterdukke, baby med lukkeøjne

Billede1

Billede2

 

 

 

 

Billede3

 

I kan læse mere om Armand Marseille-dukkerne på bloggen.

 

 

 

Denne Yndige Effanbee-dukke er fra USA – vi vil senere på bloggen fortælle om Effanbee-dukkerne –

 

Billede5

Hermed Kirstens historie om denne dukke: ”Dukken kommer fra USA, hvor den var gave til en lille pige, den er ca. 52 cm høj og lavet af hårdt materiale (plastic), og kroppen er lavet af gummi, som desværre med tiden er blevet helt mørkt. Den har et bedårende ansigt og er absolut en af mine yndlingsdukker. Den lille pige, der fik dukken foræret, er nu en ældre dame, og hun forærede mig dukken til min 60-års fødselsdag. På billedet her er dukken i juletøj!”

Billede4

Den sidste dukke i denne omgang fra Kirsten er denne særprægede og skælmske Roddy-Dukke. Den er 36 cm høj og mærket Roddy – Made in England (Også om Roddy-mærket vil vi senere skrive en beretning på bloggen)! Når dukken går, bevæger den hovedet samtidig med benene.

Endnu engang tak til Kirsten, og mon ikke dette kunne inspirere jer til at vise os jeres skatte ?

 G o d   L æ s e l y s t !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.