Flere gamle dukke – og barnevogne

 © for billeder Gerhard Ryding.

Efter at have læst Maria Holms dejlige artikler om dukke – og barnevogne, kom jeg til at tænke på, at jeg har en masse af Gerhard Rydings skønne gamle papbilleder scannet ind til en anden anledning  og da jeg har tilladelse til at bruge dem her på bloggen, tjekkede jeg om ikke der skulle være nogle med dette emne. Det var der heldigvis, så her er skønne billeder fra en svunden tid. Samtidig er der jo også inspiration til at klæde dukkerne tidssvarende på.

Stor tak til Gerhard for brug af billederne! 
IMG_0050IMG_20130315_0002(0)

 

 

 

 

 

IMG

IMG_0051

4 tanker om “Flere gamle dukke – og barnevogne”

    1. Ja, de er rigtig skønne og når man tænker på, hvor besværligt det var og det tog rigtig lang tid.

  1. Fine billeder – det første billede syntes jeg er særlig sjovt, for det viser, at selv store piger dengang legede med dukker, det gjorde vi også i min barndom i 50`erne, i dag foretrækker børn deres iPad.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.