Fra collage til skulptur

 Med hilsen fra Merle, Nælde og Lise Brastrup Clasen ©

Når man har glade og kreative børnebørn, får man ofte gaver, og det er fantastisk at se, hvordan de udvikler sig. Merle og Nælde er tvillinger og går i første klasse, og da Mor og Far er på job, er Merle og Nælde selvfølgelig efter skoletid beskæftiget i fritidsordningen.

Merles Collage!
Nældes Collage!

 

 

 

 

 

 

 

Og her sker altid noget, og jeg har en stor samling af alle de ting, mine børnebørn har skabt. Denne gang blev jeg ekstra imponeret både over den idérige og inspirerende pædagog, de har, og over disse flotte resultater. . Og…   I skal selvfølgelig opleve disse unikke skulpturer, lavet med omhu og glæde. Jeg var så heldig at få Nældes ”Girafskulptur med de krydsede” ben – mens Merle forærede sin til sin Far, men foreløbig har jeg den ”i pleje”! De står således begge to og lyser op i stuen!

Første trin var for eleverne af klippe eller rive dele ud af blade, aviser, papir etc. og skabe en collage som grundlag for skulpturen. Collagerne er klæbet op på sort baggrund og hænger indtil videre her hos mig!

Senere kom det store arbejde med at skabe skulpturen over et skelet, male den, slibe og lave alle de mange detaljer. Merles skulptur er ca. 37 cm, mens Nældes er ca. 32 cm høj. Værkerne blev derefter sat på en lille sokkel med kunstnerens navn. Og her er de færdige resultater: jeg er en stolt og vildt imponeret Farmor, der absolut må dele denne kreativitet med jer.

 

 

 

 

 

 

GOD Læselyst, og skulle I have lignende Værker fra jeres efterkommere,

da lad os få del i dem….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.