Magnet-påklædningsdukke og Påklædningsfeer

Ha’ det sjovt med børnebørnene

 Med hilsen fra Lise Brastrup Clasen ©

Effekter fra en Tiger-butik er måske ikke lige sagen, men disse påklædningsdukker er ikke så ringe endda! Under en indkøbstur til Flensburg opdagede jeg, at der i et af de store centre findes en Tiger-butik, som et af mine store børnebørn absolut skulle besøge, og jeg gik selvfølgelig med…. Og se blot her, hvad jeg fandt:

En æske med tre ”påklædningsfeer” med ståfod, perler, pynt og stof, således at man kan skabe tøj til dem. Vil man yderligere bruge fantasien, er feerne af stift karton, således at man kan kreere mere tøj i f.eks. farvestrålende papir. Feerne er 18 cm høje.

Desuden fandt jeg en æske med en ”magnetisk” påklædningsdukke— en pige i samme størrelse af kraftigt lamineret karton og med et væld af tøj i glade farver. Som et plus ligger denne dukke i en fiks rød stofpose med rynkebånd, således at man kan have den med alle vegne!

Billede2Billede1

 

 

 

 

 

 

Disse påklædningsdukker glæder jeg mig til at vise de små børnebørn, når de om nogle uger kommer på besøg igen, og det bliver helt sikkert til mange timers sjov og leg.

Og er I interesserede, ligger der som bekendt Tiger-Butikker overalt i Danmark, så det er bare om at gå i gang og have ideerne parat, når efterår og vinter kommer.

 G o d     f o r n øj e l s e   !

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.