Mit Påskehus

Copyright for tekst og billeder: Lene Zschau.

Med dette dejlige indlæg fra Lene Zschau, vil jeg ønske alle læsere, en fortsat god Påske! Stor tak til Lene for, at vise os sit skønne Påskehus.

Det hele startede med, at jeg fik det lille to etagehus med loft, af en af mine samlervenner.

I første omgang tænkte jeg på, at ville lave en julebod – men så kom tanken, at jeg ville lave et påskehus.

Jeg startede med at gå i ”gemmerne” for at finde ting til påskehuset, her fandt jeg påsketing fra 1960 erne, 1970èrne, samt nye kaniner fra 00èrne, glasræven er fra en gammel nålepude, jeg fandt i gemmerne, glas kaninerne er nye, oprindeligt brugt som tegnestifter. Blomsterne er lavet af gamle fødselsdagslyseholder, hvor jeg har lavet blomsterne af stearin,  de farvede æg, er også lavet af gammel størknet stearin. Dukkehus møbler fra 1940èrne. 

Kobberlamperne er lavet af gamle kobbermønter, fået af min far engang i 60èrne. Halmballerne er fra firmaet Reisler fra 1960èrne., 

De små billeder er fra mine egne glansbilleder fra 1960èrne, samt et gammelt glansbilledalbum fra 1950èrne, dette album var noget af det første legetøj, jeg købte da jeg igen optog min interesse, om gammelt legetøj tilbage i 00èrne.

Påskepynt jeg har fået i årenes løb, fundet på loppemarkeder og legetøjsforeningen Snurretoppen, alt dette skulle nu få et nyt liv. 

Og så i gang med indretning af hus og have og her ser I så det færdige resultat.

Mange Påskehilsner

Lene Zschau

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.