Roselines Miniature.

Jeg har fået dette indlæg fra Line Fauerholm. Dejligt der er åbnet en ny butik med alt til dukkehuset. Jeg vil da glæde mig til, at besøge butikken, næste gang jeg er på Fyn.

Roselines Miniature – Webshop og dukkehusbutik på Fyn
https://roselines-miniature.dk

Roselines Miniature er en digital og fysisk butik som sælger dukkehus miniaturer i størrelsesforholdet 1:12 til voksne samlere.
Der primært romantiske vintage miniatureting, men også enkelte moderne og retro miniaturer der sælges hos Roselines.

Dukkehustingene er ikke kun til dukkehuse, der ofte nogle som kommer forbi og køber miniatureting til deres sættekasse eller deres nissedør til jul.
Hos Roselines finder du de fineste mundblæste glas med 18K guld, ægte hånddrejet stentøjs tepotter… med hul i tuden! Små fine realistiske papirs blomsterbuketter, små designer hatte, frækt undertøj i de fineste blonder med hægter, sødt og romantisk blonde sengetøj og de smukkeste udskårne træmøbler og meget meget mere. Alt sammen købt og importeret fra dygtige miniaturekunstnere fra forskellige steder i verden.

Den fysiske butik er klart et besøg værd, da butikken har mange flere ting end der er lagt i webshoppen… børn er velkomne, når blot de kan nøjes med at kigge 😊
Webshoppen har altid åbent og den fysiske butik er åbent efter aftale med Line Fauerholm på 28675925 eller mailto: line@roselines-miniture.dk

Roselines Miniature har også en gruppe på Facebook.

2 tanker om “Roselines Miniature.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.