Sidste Nyt fra Steiff

Med hilsen fra Lise Brastrup Clasen ©

 Som medlem af Steiffklubben modtager jeg hvert forår årets Klubbamse— dvs. en dejlig og velsyet 10 cm høj bamsebasse.

 I år var pakken forsinket, og først her i begyndelsen af juni ankom æsken, som jeg vanen tro flåede op:

Billede2

Her er han så, 10 cm høj, af lysblondt, farvet mohair, vaskbar, og med bevægelige led (hoved, arme og ben). I øret den traditionelle ”forgyldte” knap— Da bamsen er klubbens årsbamse, kan han ikke købes nogen steder. Jeg har været medlem i en del år, og der står eller sidder nu en hel række små bamser på min Steiffhylde. Et år var årsbamsen en elefant, den sidder selvfølgelig midt i rækken.

Billede1

Som sædvanlig var Steiffs nyhedskatalog vedlagt, og jeg— der har en svaghed for visse tegneseriefigurer, sprang op af glæde —som et gedekid, eller måske var det mere som Bukke Bruse, da jeg i kataloget opdagede Tom og Jerry udgivet af Steiff. Disse to spøjse og charmerende figurer må jeg absolut se at få fat i. (Jeg er ejer af katten Tom i en simpel, men sjov udgave, den superfrække Jerry (musen), som ikke bestiller andet end at drille Tom, har jeg aldrig ejet.

De to gavtyve er fremstillet i begrænset udgave på 2.000 pr. stk.. Begge er stående figurer og fremstillet af det fineste mohair. De har bevægeligt hoved og bevægelige arme. Tom er 33 cm høj og grå og hvid, og Jerry er 20 cm og rødbrun.

Billede3

Kataloget indeholder desuden de mange julenyheder— bl.a. denne uimodståelige julebamsekrybbe – samt andre fantasifulde bamser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.