Legetøjsmesser og udstillinger i udlandet

 ”Med forbehold for rettelser, fejl og/eller ændringer” – idet vi ikke tager ansvar for dette – vil du være sikker, så kontroller via mail etc., at arrangementet finder sted som angivet!” 

Sverige:

 

 Tyskland:

Holm 35, D 24937 Flensburg.Tlf. til Inge Harck  +49 461 41 774 www.holm35.de (åbent hver fredag 15-17 samt på særligt udvalgte dage).                                                                                                                                  Galleri Holm35 i centrum (på Strøget) i flensburg har ekstra åbent fredag den 20. maj fra 15 til 19  og lørdag den 21. maj fra 11 til17, hvor der er en stor nu udstilling, bl.a. kan du se Inge Harcks kunstnerdukker, filtarbejder, billeder og meget mere.

Belgien:

Schweiz:

 Holland:

 

 England:

 

2 tanker om “Legetøjsmesser og udstillinger i udlandet”

  1. Tusind tak for info. Dejligt at vide, hvor der foregår noget i vores nærmeste nabolande. Vil bare tilføje, at der i Soltau i nordtyskland, findes et dejligt legetøjsmuseum, som jeg har besøgt en del gange. Det er et alsidigt museum, med mange slags forskelligt legetøj og en skøn afdeling med dukker.

    1. Selv Tak Kirsten. Dejligt at høre! Det får vi lige med. Jeg kan huske, at jeg har været der for 20 – 25 år siden. Måske Lise har været der senere og kan skrive om det. Tak for oplysningen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.