Dukke – & Legetøjsdrømme fortsætter…

Lise og jeg fik desværre aldrig talt om, hvad der skulle ske med bloggen, når en af os ikke var her mere.

Jeg har sammen med Lises mand Povl besluttet, at jeg fører bloggen videre i samme ånd, som Lise og jeg startede den op. Der bliver ingen forandringer i indhold m.m. Jeg er sikker på det ville glæde Lise!

Der er dags dato 505 indlæg på bloggen og vi har været rundt om mange ting i dukke og legetøjsverdenen. I det sidste års tid har vi heller ikke haft så mange indlæg på som tidligere og sådan vil det fortsat være.

Jeg tager meget gerne i mod oplysninger om udstillinger, messer og museer til oplysning for læserne. Og skulle der være nogen, der har lyst til at skrive et indlæg om vores dejlige interesser, modtager jeg det med glæde. Men som altid, forbeholder jeg mig retten til ikke at bringe det, hvis det er ud over vores interesseområde.

Det bliver meget trist at fortsætte uden Lise, og jeg vil benytte lejligheden til at takke for de mange års gode og positive samarbejde med Lise, både her på bloggen og i andet regi.

Lene

4 tanker om “Dukke – & Legetøjsdrømme fortsætter…”

 1. Tack för att du för bloggen vidare, Lene!
  Mvh Elisabeth Andersson i Sörforsa i Hälsingland i Sverige

 2. En god beslutning Lene, jeg ved præcis, at Lise ville have det på den måde. Jeg ser frem til vores videre samarbejde. vi skylder Lise at fortsætte sammen.
  Sigi & Gerhard Ulbrich ønsker dig held og lykke
  Forhåbentlig kan du læse min “dansk” – jeg oversatte den med google

  1. Vielen Dank Sigi und Gerhard.
   Ja, ich denke auch, dass es Lise mit unserer weiteren Zusammenarbeit gefallen würde.
   Ich bin sehr erfreut. Dein Dänisch ist in Ordnung, Google Translate ist eine gute Sache.
   Liebe Grüße an euch beide. Lene

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.