Hollywoodstjerner i dukkeform

Udstilling på Musée de la Poupée i Paris

 Med hilsen fra Lise Brastrup Clasen ©

Billede1Fra den 3. april til den 3.september i år vises en helt speciel særudstilling i Paris. Her kan du møde de mange kendte hollywoodstjerner som dukker, og der er selvfølgelig pailletter, glitter, store kjoler og flotte, vellignende kostumer fra de kendte film.

En oplevelse af de helt store, og selvfølgelig kan du på samme billet se museets unikke, permanente udstillinger af dukker, bamser og meget andet godt.

De mange stjerner er udlånt af en privat samler, og blandt dine mange, letgenkendelige yndlingsstjerner.der er fint og detaljeret udført og smukt klædt på, skal jeg da lige nævne følgende: Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Shirley Temple, Grace Kelly, Audrey Hepburn, Jameas Dean, John Wayne, Johnny Depp, James Bond (Roger Moore og Sean Connery), Charlie Chaplin, Gøg og Gokke, og mange, mange flere.

 Hermed nogle appetitvækkere, forhåbentlig længes du allerede efter at se resten….. Den smukke franske dukke er fra den permanente udstilling.

Vil du vide mere, taler man engelsk – kontaktperson                                               Claire Favot,  tlf: +33 1 42 72 73 11 –

Contact@museedelapoupeeparis.com – www.museedelapoupeeparis.comBillede2

Adresse: Impasse Barthaud, F 75003 Paris—der er adgang for kørestole, og busserne 47, 75 38 og 29 kører nærmest til døren, eller du kan parkere i Parking Beaubourg. Der er åbent på museet, i butikken og på dukkehospitalet ti-lø 13 til 18, lukket på helligdage.

Billede4 Billede3

Billede5Reserverer du til en gruppe kan du komme ti-lø 10 til 12 og 13-18. (der er rabat for studenter og pensionister).

Men gå endelig ind på hjemmesiden og læs om de særlige arrangementer, bl.a. for børnene.

G o d     F o r n ø j e l s e ….   En god oplevelse venter dig… 

PS: Mon du kan genkende dukkerne?

Billede6

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.