K ø g e d u k k e r (tillæg)

Med hilsen fra Lise Brastrup Clasen ©

 For nogen tid siden skrev jeg om Køge-dukkerne, men fik ikke billedet af min egen lille, typiske 50er-dukke med, som jeg da synes, I lige skal se.

Billede2Billede1

 

Pigen er ca. 22 cm høj og mærket med den typiske Køge-trekant— Hun har fast hoved med brunt malet hår og malede blå øjne — bevægelige arme og ben —sådan en dukke har de fleste Køgedukke-samlere helt sikkert. Min er et levn fra den tid, hvor jeg som ung var med i en pigeklub, hvor vi hvert år strikkede og syede dukketøj til disse dukker, som blev udloddet på den årlige basar— desværre har jeg ikke hendes originale og af mig strikkede tøj, men her ses hun iført en nyere dukkekjole, som jeg havde liggende.

 

G o d     L æ s e l y s t   !!!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.