Sydimsen, der fik nyt liv.

Nu siger kalenderen efterår og bloggen kommer i gang igen, efter sommerferien. Jeg håber alle har haft en god sommer og vejret er jo heldigvis dejligt endnu, så de udendørs glæder heldigvis, endnu kan nydes.

Jeg har været gang, med den store oprydning, i alle mine ting og sager. Det er utroligt, hvad man får samlet gennem tiden. Da jeg nåede til sytingene og faldt over denne sydims, var den lige ved, at blive smidt ud. Den stod bare og samlede støv, men jeg nænnede ikke rigtigt, at smide den ud.

Den kedelige og støvede sydims.

I mit skab med nipsenåle, havde jeg bl.a. en lille samling Pjerrot halvdukker, som jeg holder meget af, men de kom ikke rigtigt til deres ret, sammen med alle de andre i skabet.
Jeg havde på Pinterest set, samme sydims med blonder på trådspolerne og startede ud med denne ide. Jeg syntes, det blev lidt kedeligt, at se på og pludselig kom ideen, at prøve at sætte en af Pjerroterne på. Det blev så fint og med alle fire på, syntes jeg nu, at den er så sød og sjov. Og mine Pjerroter er nu fremme og bliver beundret, som de bør.

Det fine orange fløjlsbånd, er klippet af et bælte som jeg fik for mange år siden, af min venindes mor. Hun var født i 1918 og fortalte, at det var fra hendes ungdom. Så dejligt, at tingene bliver brugt.

På den sidder også en fin lille sysaks, jeg købte i Paris for mange år siden. Den er desværre i stykker og bliver ikke brugt, men nu pynter den her, og min elskede farmors fingerbøl, er også kommet på.

Så nu er sydimsen kommet til ære og værdighed.

Den færdige sydims. Virkelig en forandring til det bedre.

Lene

4 tanker om “Sydimsen, der fik nyt liv.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.