Et lille hygge projekt.

© for tekst og billeder Lene Byfoged.

Under oprydning i mit dukkeværelse fandt jeg et sæt gamle havemøbler, som jeg har flyttet rundt med, da jeg ikke lige kunne finde et sted, at placere dem. Samtidig dukkede en sød kikkasse op og så tænkte jeg, det må kunne kombineres.

Den lille kikkasse med nylagt korkgulv!
Den lille kikkasse med nylagt korkgulv!

Det pæne korkgulv er små selvklæbende fliser på 2,5 cm x 2,5 cm, er købt hos Søstrene Grene.

På jagt efter et møblement på diverse salgssider stødte jeg på en sød lille bakke og selvfølgelig, det skulle det være en lille cafe.

Den lille bakke, med alt til en lille hyggestund.
Den lille bakke, med alt til en lille hyggestund.

Jeg ledte videre og faldt over de fineste ting hos en hollandsk miniaturist (hedder det, det?), dem måtte jeg eje og så var det hele der, sammen med lidt fra kasserne, til en hyggelig lille cafe.

De fransk inspirerende ting.
De fransk inspirerende ting.

For at det hele skulle have et lidt fransk look, lavede jeg nye stolesæder. jeg havde noget kopipapir, (ved ikke rigtigt hvad det hedder), men jeg fandt en tegning af nogle søde lavendler og ned kopierede det. Det kunne så stryges på stof og jeg syntes selv, de blev rigtigt søde.

Før og efter!
Før og efter!

Bordpladen var ikke særlig pæn, så igen kom computeren og printeren mig til hjælp. Jeg kopierede noget marmor og printede ud på kraftigt karton og fik en flot bordplade. En fransk plakat. blev også kopieret ned og printet ud.

Før og efter.
Før og efter.

Jeg syntes selv det er blevet ret hyggeligt og er tilfreds. Dejligt tingene bliver anvendt, i stedet for at ligge i kasser. Hullerne på bagvæggen, er til en lille lyskæde.

Så er der bare det lille problem, hvem skal have fornøjelsen af, at være på cafe? Husets unge pige, der snupper en pause på vej hjem fra indkøb? Eller den gamle kone, der virkelig trænger til en pause! Vi får se!

fil-22-10-2016-10-42-14

dsc_0004
 Det færdige resultat. Det er meningen, at gulvet ikke skal være så pænt!

 

4 tanker om “Et lille hygge projekt.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.